Onze onderzoek uitgebreid op www.moordverhalen.nl!

Onze bevindingen van ons onderzoek van enkele bekende old cold cases staan op de site www.moordverhalen.nl. Bezoek en tip ons!

Je kunt lezen over de moorden op o.a.:

- Melis van Krieken uit 1951 aan de Echteldsedijk te Echteld.

- Corry Theeuwes uit 1955 aan de Lovense Kanaaldijk-Oost te Tilburg.

- Dieuwerke van der Vlegel uit 1955, gevonden aan de Koeweg, te Ermelo en

- Jozef Friedman uit 1982, gevonden aan de Beusichemsedijk, te Culemborg.

Op de site vindt je ook een tipformulier! Let wel: uw tip wordt vertrouwelijk behandeld, uw privacy is gewaarborgd. 

Het gaat OCC Culemborg om waarheidsvinding! Wat is er nu precies gebeurd? Wat heeft zich allemaal afgespeeld voordat de moord daadwerkelijk werd gepleegd?! Wat was het motief? Geld? Lust? Jaloersie? Ziekelijk gedrag?

Uw stukje informatie kunnen wij gebruiken als puzzelstukje bij het in het beeld brengen van een verjaarde, onopgeloste moord in Nederland of Belgie! Twijfel niet! Mail of bel.

Een vertrouwelijk persoonlijk gesprek is ook mogelijk. Wij leggen dan uw informatie langs onze informatie en wie weet stelt u de nazaten van het slachtoffer eindelijk gerust! Of juist ook de nazaten van de destijds valsbeschuldigen!

Het OCC-team

Meest recente reacties

30.09 | 07:33

Beste mevrouw Kakebeen-Lammers, binnenkort zal omroep Gelderland een TV-item aan de moordzaak besteden.

Met vriendelijke groet,

De redactie

03.09 | 10:05

De verkorte versie van de oplossing is te vinden op internet bij de digitale kranten van Het Kontakt - Culemborgse Courant en Het Kontakt - Tiel, als achtergrondverhalen.

03.09 | 08:57

Ben geinterresseerd in uitslag Cold Case Melis van Krieken. Kan het niet vinden op internet. Kunt u mij die via mail toesturen.

15.07 | 14:13

Goedemiddag, ik lees dat jullie getipt zijn met een naam en dat deze persoon in het daderprofiel past. Ik lees echter in het overzicht dat de zaak in een ultieme poging definitief is afgesloten…

Deel deze pagina